Op het juiste tijdstip het juiste onderhoud

Door goed tuinonderhoud blijven bomen, gazon en beplanting in topconditie en komt het ontwerp van uw tuin altijd tot zijn recht. Bij WVS Hovenierbedrijf BV kunt u terecht voor zowel het wekelijks onderhoud als voor het periodieke snoeiwerk.

In beide gevallen geldt dat uw tuin dankzij regelmatig onderhoud een gezonde plaats blijft waar bomen en planten optimaal groeien en bloeien.

Kleine stadstuin of landgoed? Renovatie van een tuin of een nieuw aan te leggen tuin alles begint bij een goede voorbereiding. Een tuin leg je aan voor jaren, om er ook jaren van te genieten.
Vanuit een kennismakingsgesprek bespreken wij de mogelijkheden en gaan aan de slag. Alles komt aan bod in het ontwerp zoals, beplantingsplan, lichtplan en eventueel denken wij graag met u mee om de tuin ook toekomstproef te maken.

Zorg en aandacht besteden aan de aanleg, dat is wat wij bij WVS graag doen. Uw prachtige idee├źn invulling geven en het realiseren van de tuin. Samen met een team van vakmensen laten wij u stap voor stap vorderingen in de tuin zien, overzichtelijk en netjes!