Tuinaanleg

Het belangrijkste voor uw nieuwe tuin is perfectie in het grondwerk.


Dit is afhankelijk van de grondsoort en de grondopbouw. Bomen, gazon en beplanting hebben een solide basis nodig om volledig tot hun recht te komen. De juiste zuurgraad en bemesting zijn daarbij essentieel.

Om uw tuinontwerp zo efficiënt mogelijk te regelen, heeft WVS Hoveniersbedrijf BV alle specialismen in huis om uw perfecte tuin af te maken. Van het plaatsen van omheiningen in alle soorten en maten, tot het aanleggen van een beregeningsinstallatie of het verzorgen van varianten vijvers en waterpartijen. Met het juiste lichtplan zorgen we er bovendien voor dat u ook in het donker geniet van een prachtige tuin.

Het belangrijkst bij de aanleg van uw nieuwe tuin, is dat WVS Hoveniersbedrijf BV alles tot in de puntjes organiseert; van het eerste gesprek tot aan de oplevering.

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze diensten?

Bent u opzoek naar dé specialist die uw groene wensen omzet in een nieuwe droomtuin? Of wilt u advies voor een renovatie of het groot onderhoud van uw bestaande tuin? Neem dan per mail, telefoon of het onderstaande formulier contact op met WVS Hoveniersbedrijf BV voor een vrijblijvend gesprek.

Contactformulier